Om oss

Digipartner AS tilbyr konsulenttjenester innenfor informasjonsteknologi til både private og offentlige kunder. Vi ble etablert i 2019, og siden den gang har vi jobbet hardt for å etablere oss som et bemanningsselskap. Vårt fokus har alltid vært IT, men vi rekrutterer også til andre yrkesretninger ved behov. Vårt hovedmål er å forstå både arbeidsgiver og arbeidstakers behov, og legge til rette for en enkel og behagelig ansettelsesprosess for alle parter. Vi tror på at menneskene bak stillingene er avgjørende for å skape en god arbeidsplass. Derfor er det viktig for oss å finne de rette kandidatene til våre kunder, samtidig som vi ønsker å hjelpe våre kandidater å oppnå sine karrieremål. Våre konsulenter er erfarne og dyktige, og vi er stolte av å kunne tilby en bred kompetanse innenfor ulike områder. Vi tror på å bygge langvarige relasjoner med våre kunder og kandidater, og vi jobber hardt for å opprettholde et godt omdømme og fornøyde kunder.

Ta kontakt med oss i dag hvis du trenger hjelp til å finne den rette kandidaten til din bedrift eller hvis du er på utkikk etter din neste karrieremulighet. Vi er her for å hjelpe deg med å oppnå dine mål, og vi ser frem til å høre fra deg!

Digipartner ansatte som jobber med ansettelse av en ny medarbeider for en aktør i IT bransjen
Digipartner ansatte som nettopp har hjulpet en kunde med bemanning for å finne riktig kandidat for en fast stilling

Kontakt oss

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller kanskje du bare ønsker en uformell prat om hva vi kan tilby? Ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss