Bemanning

Ansettelse av en ny medarbeider er ofte en tidkrevende og omfattende prosess. Riktig kompetanse er avgjørende, så vel som erfaring og personlig egnethet. Dersom du ønsker å benytte et bemanningsselskap er det derfor viktig å velge en aktør som kan gi deg det du trenger. Når vi støtter oppdragsgivers søken etter en konsulent foretar vi en grundig analyse av kvaliteter og egenskaper en ny medarbeider bør inneha, og vi legger stor vekt på å finne kvalifisert personell som er riktig match for din bedrift.

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og at det derfor er viktig å tilpasse vår tilnærming til dine spesifikke behov og ønsker. Digipartner innehar stor bransjekunnskap og personlig oppfølging står sentralt hos oss. Vi mener at personlig oppfølging er avgjørende for å kunne tilby den beste tjenesten, og vi etterstreber å bygge langvarige relasjoner med våre kunder og kandidater. Derfor vil du alltid ha en fast kontaktperson hos oss, som vil følge opp ditt prosjekt fra start til slutt. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og at det derfor er viktig å tilpasse vår tilnærming til dine spesifikke behov og ønsker.

Ta kontakt
Digipartner ansatt som foretar en grundig analyse av en ny medarbeider for en bedrift

Aktuelle oppdrag

Fulltid
Digipartner
Oslo

Backend utvikler til plattform team

Søker backend utvikler til plattform team Helsenorge. Konsulenten må ha tung teknisk bakgrunn, mange års relevant erfaring fra utvikling av plattformløsninger og distribuerte systemer, og være i stand til å sette seg inn i kompliserte tekniske løsninger. Konsulenten må være ryddig, strukturert og ha dokumentert god evne til samarbeid. Arbeidsoppgaver vil være utvikling og forvaltning av tekniske løsninger og felleskomponenter på Helsenorge plattformen. Disse vil være av kritisk natur når det gjelder ytelse, sikkerhet og skalerbarhet.

Søknadsfrist
12/13/23
Fulltid
Digipartner
Oslo/Brønnøysund/Leikanger

Utviklere med spisskompetanse på backend og drift

Det er behov for 2 senior utviklere med spisskompetanse på backend og drift av skybaserte løsning. Konsulentene vil inngå i et DevOps-team som skal levere funksjonalitet, infrastruktur, og teknisk forvaltningskapasitet til realiseringen av Dialogporten som ledd i modernisering av Altinn.

Søknadsfrist
12/11/23
Digipartner ansatte som nettopp har hjulpet en kunde med bemanning for å finne riktig kandidat for en fast stilling

Kontakt oss

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller kanskje du bare ønsker en uformell prat om hva vi kan tilby?

Kontakt oss